Over ons

LilyPond heeft jarenlange ervaring met de combinatie van water en wonen en is marktleider in de realisatie van zwemvijvers en ecologische zwembaden voor de Nederlandse markt. LilyPond heeft drie typen ecologisch en duurzaam water voor de tuin ontwikkeld. Ieder type kan aansluiten bij uw individuele woon- en vrijetijdswensen. Van een natuurlijke zwemvijver die bijna opgaat in de omgeving tot een strak designbad dat perfect aansluit bij een modern tuinontwerp. Welke uitvoering u ook kiest: LilyPond combineert wetenschappelijke kennis van water- en biocultuur met een hoge mate van klantgerichtheid en betrouwbaarheid. De realisatie ervan doen we zelf met ons eigen gekwalificeerde team van mensen die we zelf opleiden. Momenteel realiseert LilyPond haar projecten in Nederland maar ook over de grens in Duitsland, Frankrijk en Italië.

Voor meer informatie, een vrijblijvende offerte of een afspraak kunt u contact opnemen met ons via telefoonnummer (0317) 20 20 30 of e-mailadres info@lilypond.nl

LilyPond is opgericht door twee Wageningse ecologen: ir. S.E. Voortman en ir. V.A.M. van den Briel.

Sander

Sander Voortman is verantwoordelijk voor het klantcontact tijdens het creatieve proces van ontwerp. Hij is uw aanspreekpunt en vertaalt uw wensen in een originele vormgeving en zorgt dat uw vijver een uniek geheel vormt met de rest van uw tuin of landschap.

Vincent

Vincent van den Briel is onovertroffen in het maken van de vertaalslag van de ontwerpen naar de praktische vormgeving. Hij is het brein en het gezicht van de realisatie. Daarnaast geeft hij vorm aan innovatie en ontwikkeling van de bouwkundige en technische aspecten van de zwemvijvers.

Adres

LilyPond B.V.
Nudepark 156
6702 DX  WAGENINGEN

Zwemvijver van het jaar 2018 »

Contact

T (0317) 20 20 30
M 06 17 15 27 17
E info@lilypond.nl

© 2018 LilyPond